U heeft nog geen artikelen aan uw offerteaanvraag toegevoegd

Mini Bounce Krokodil huren

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze Mini Bounce Krokodil. Dit compacte springkussen past in vrijwel iedere achtertuin, oprit of zelfs binnen. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimte voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. 
Het springkussen is niet overdekt.

Met de Mini Bounce Krokodil is elk kinderfeestje een succes!

Afmetingen:

Breedte    : 3 meter
Hoogte     : 2.1 meter
Diepte      : 3.4 meter

Gewicht: 50 kg

Prijs: € 65,- per dagHet springkussen wordt geleverd
met Gibbons blower 1.1 Kw
(normale stroom 220 volt)
verankermateriaal, transportzak,
gebruikershandleiding, logboek
en Certificaat van Goedkeuring.
Dit keuringscertificaat is zowel in
Nederland als in België geldig.

Deel je ervaring

Wij waarderen het enorm als onze klanten een bericht achterlaten op onze site. Het e-mail adres is alleen voor intern gebruik en zal niet getoond worden bij de reactie.

Reacties van klanten

Ingeborg - Amstelveen

Wij hebben de Mini Bounce Krokodil gehuurd. Wat een leuk springkussen is dit! De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Niet te groot en past dus prima in onze kleine tuin. Ben erg te spreken over Randstad Partyverhuur. Klantvriendelijk, goede service en alles is snel geregeld. Een aanrader dus!

Roger - Diemen

Wat een topper die krokodil. De kids hebben heerlijk gespeeld de hele dag mede omdat er zoveel leuke obstakels en een glijbaan in het kussen zitten. Toppers!!